
Ooit waren cocktails exclusief voorbehouden aan de bar. Maar ergens halverwege de 20e eeuw, lang voordat 'mixology' een hashtag werd, doken de eerste kant-en-klare drankjes op in blikjes en flesjes, meestal eenvoudig en zoet. Snel door naar de jaren 2020: barren sloten door de Covid-lockdowns en de RTD-revolutie explodeerde. Plotseling wilden mensen thuis genieten van cocktails van barkwaliteit.
Het enige probleem? Niet iedereen heeft een shaker, citruspers, of tien verschillende sterke dranken, likeuren en obscure bitters in huis. En eerlijk gezegd, dat zou ook niet moeten.
Geen shakers. Geen siropen. Geen giswerk. Alleen ijs, inschenken, genieten. Dat is alles.

Wat begon als een trend, is nu een beweging.
En wij doen het op onze manier, met next-level recepten en smaken die zeggen: “Kijk, dát is pas een drankje!”. Onze RTD's zijn gemaakt om het zware werk voor je te doen. Gebalanceerde, complexe cocktails, goedgekeurd door bartenders, die je in seconden serveert. Geen stress. Geen rommel. Alleen ijs en inschenken.
Drie cocktails. Drie persoonlijkheden. Allemaal ontwikkeld in samenwerking met de beste bartenders in het vak.

